Storytel-äänikirjapalvelu

Äänikirjat ovat nykypäivän suosittua ajanvietettä niin lenkkipoluilla, kotona kuin työmatkoilla. Äänikirjojen suosio ei ole mikään ihme, sillä niitä on helppo kuunnella lähes missä ja milloin tahansa. Äänikirjan avulla kuuntelija pystyy uppoutumaan tarinaan ihan eri tavalla kuin itse kirjaa lukiessa. Lähes jokainen on kokenut äänikirjan kaltaisen kokemuksen lapsena iltasadun muodossa – sama taika ulottuu digitaalisiin äänikirjoihin. Mistä äänikirjoja sitten saa ja miten niitä voi kuunnella? Lue lisää, niin saat vastauksen.

Äänikirjojen maailma pähkinänkuoressa

Äänikirjat ovat nykyisin erityisen suosittua puuhaa ja niiden suosio alkoi olla huomattavaa muutama vuosi sitten, kun lähes jokaisen taskusta löytyvät älylaitteet kykenivät tarjoamaan helpon pääsyn äänikirjoihin kaikille. Yksi suosituimpia äänikirjapalveluja on nimeltään Storytel, jonka valikoimaan kuuluu tuhansia suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja.

Äänikirjojen kuuntelu on helppoa. Lataa älylaitteeseesi Storytelin sovellus ja valitse sopivaa kuunneltavaa tai luettavaa itsellesi. Laita äänikirja soimaan esimerkiksi siivouksen ajaksi taustalle tai rentoudu sohvalla lempikirjaasi kuunnellen. Opiskelu käy helposti, kun lähdet kävelylle ja kuuntelet kuulokkeista omiin opiskeluihin liittyvän kirjan. Äänikirjojen viehätys liittyykin niiden helppouteen – kukapa ei haluaisi kuunnella omia lempitarinoitaan ja -kirjojaan jonkun taitavan ja mielenkiintoisen lukijan lukemana?

Mikä on Storytel?

Storytel on äänikirjapalvelu, joka on saanut alkunsa Ruotsissa jo vuonna 2005. Storytel laajenikin nopeasti muihin Pohjoismaihin ja Suomessa Storytel on toiminut vuodesta 2016 alkaen. Storytel on Pohjoismaiden suurin ja suosituin äänikirjapalvelu ja sen valikoimassa on jopa kymmeniä tuhansia eri ääni- ja e-kirjoja. Palvelusta löytyy kirjoja suomeksi, mutta myös muilla kielillä, kuten englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja espanjaksi.

Ota Storytel käyttöön ilmaiseksi

Storytelin toimintaperiaate on hyvin samankaltainen kuin useimmilla suoratoistopalveluilla, kuten Netflixillä ja Spotifylla, sillä maksat palvelusta yhden kuukauden kerrallaan kiinteän kuukausimaksun ja saat käyttöösi koko kirjaston, mikä palvelulla on tarjolla. Storytelin edullisella kuukausimaksulla, eli noin yhden kirjan hinnalla, saat siis joka 150 000 kirjaa käyttöösi.

Storytelin saat käyttöön ilmaiseksi storytel kampanjakoodi avulla – näin voit riskittömästi kokeilla sen, ovatko äänikirjat tai e-kirjat sinun juttusi. Voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajoituksetta kahden viikon ajan ilmaiseksi, kun rekisteröidyt palveluun ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen maksu otetaan helposti kerran kuukaudessa tililtäsi tai voit myös helposti irtisanoa tilauksen. Kun valitset tilaukseksi perhetilauksen, voit kuunnella useammalla laitteella samaan aikaan äänikirjoja. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, kun lapset ja vanhemmat haluavat kaikki kuunnella eri kirjoja samanaikaisesti. Storytelissa on lapsille erityinen Kids Mode, joka on suojattu vanhemman asettamalla salasanalla.

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu

Storytelin valikoima on todella laaja. Se on itse asiassa koko Pohjoismaiden laajin. Edullisella kuukausimaksulla löytyy luettavaa Ja kuunneltavaa jokaiselle. Storytelin valikoimassa on esimerkiksi uutuuskirjoja, hyödyllisiä tiedekirjoja, koukuttavia fantasia- ja scifi-kirjoja, lastenkirjoja, koskettavia romaaneja, klassikoita ja historiallisia teoksia. Storytelin valikoimasta löytyy siis varmasti jokaiselle jotain kaikkiin hetkiin.

Storytelin käyttöönotto on helppoa: sinun pitää vain rekisteröityä käyttäjäksi, ladata mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiisi ja kirjautua sisään. Kirjautumista helpottaa se, että tunnukset voi luoda vaikka omilla Facebook-tunnuksilla. Sen jälkeen valitset vain sopivaa kuunneltavaa tai luettavaa ja pääset nauttimaan äänikirjojen maailmasta.

Storytel-kokemuksia

Yksi pidetyimpiä Storytelin ominaisuuksia on oma kirjahylly: jos selailet kirjoja ja löydät monia kiinnostavia teoksia, voit tallentaa ne helposti napauttamalla omaan kirjahyllyysi, jossa ne säilyvät seuraavaa lukukertaa odottaen. Storytelin käyttöä helpottaa myös se, että kirjoja voi ladata niin sanottuun offline-tilaan itselleen – esimerkiksi mökkireissulla voit lukea kirjaa ilman, että sinun tarvitse murehtia netin toimivuudesta.

Storytel on loistava palvelu kirjojen ystäville – kokeile ilmaiseksi ja nauti!

Leslie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *